LIYA KEBAB & PIZZARIA

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1259 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Liya Kebab & Pizzaria. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2024 om 4:22 een uur te laat geleverd en eten was lauw, dit is nu al enkele keren voorgevallen, je leest dit ook in veel reviews, je zou denken dat ze er iets aan doen maar nee...
24 jan 2024 om 9:04 Heel lekker en warm
20 jan 2024 om 20:58 Spijtig genoeg was niet alles naar wens, de pizza was aan de koude kant en ik had gevraagd voor 2 durum's zonder groenten maar dat was blijkbaar onmogelijk. Het lookbroodje daar in tegen was wel goed en de levering redelijk snel.
16 jan 2024 om 16:58 Meer dan half uur te laat met leveren. Als het druk is, moeten ze maar op voorhand zeggen dat ze pas rond dat uur kunnen leveren. Nu zit je er op te wachten.
15 jan 2024 om 20:43 Koud en zeer lange wachttijd.
14 jan 2024 om 10:43 Wij bestelde onze maaltijd om 17.50u, volgens de bevestiging ging het geleverd worden om 18.30u, maar deze kwam uiteindelijk pas aan om 19.50u na 2x gebeld te hebben. Jammer genoeg was de bestelling ook niet volledig correct en was het eten koud
6 jan 2024 om 10:18 Eten was Ok maar app vertelt 29 min bezorgd, 90 minuten later kwam het eten pas aan..
5 jan 2024 om 21:01 Voor achter de hoek te wonen was alles lauw. En dan nog is 75min wachten… spijtig want het is allemaal wel vers
29 dec 2023 om 21:36 Lekker, snel en zeer warm
25 dec 2023 om 20:15 Erg lang moeten wachten. Daarna kwam ons eten ijskoud aan.
25 dec 2023 om 18:50 2x moeten bellen eerste keer werd er gezegt dat ze onderweg waren en er binnen 10 minuten gingen zijn, half uur later nog eens gebeld en toen ging het ook 10 minuten duren . Er werd gegarandeerd dat alles warm ging aankomen dit was niet het geval
24 dec 2023 om 14:16 Snel, lekker en warm geleverd!